Serveis

Pin It

Nutrició i naturopatia

A les instal·lacions de Cube® oferim el servei de Nutrició i naturopatia a càrrec de Cristina Isern. més info

Fisioteràpia

El serveis de Fisioteràpia està a càrrec del David Leon, col·legiat 09817.
En el centre es podran realitzar serveis de fisioteràpia, estiraments, embenats funcionals, inducció miofacial, acupuntura, fisioteràpia aquàtica, prevenció de lesions, electroestimulació i entrenaments funcionals.

Fitness Coaching

El Fitness Coaching utilitza les bases del Coaching per aplicar-les a l’àmbit de l’activitat física i la salut. El fitness coach és un especialista en facilitar que les persones aconsegueixin resultats tant en l’àmbit de la salut, com en l’esportiu i el personal.

En el nostre cas, serà una persona que t’acompanyarà durant aquest procés de canvi que portaràs a terme, per tal que, mitjançant els teus propis recursos i les teves capacitats, superis allò que et limita i aconsegueixis els teus objectius.

Botiga d’Esports

Córner de l’empresa “Rios Running” ubicat a les instal·lacions del Cube® on es poden comprar diferents peces de roba, tèxtil i vambes, on tots els productes son de temporada.
També és poden trobar peces de les equipacions de ciclisme del Grup Cube®.

Vestidors Individuals

En els vestidors de Cube® hi podeu trobar 5 vestidors individuals (no inclosos en el preu) que es poden llogar diàriament i mensualment i que oferim gratuïtament als clients de l’àrea d’entrenament personal.

Servici de tovalloles

A les recepcions dels centres disposem de tovalloles de dutxa i d’entrenament per llogar, en el cas que els abonats o abonades en necessitin.

Guixetes d’us diari

Tots els abonats i abonades gaudeixen d’àmplies guixetes on deixar la seva bossa mentre s’està realitzant alguna activitat dintre de les instal·lacions del Grup Cube®. Es obligatori que cada abonat es porti el seu cadenat, i que, una vegada finalitzada l’activitat, deixi la guixeta en el mateix estat en que l’ha trobat.

Guixetes de Lloguer

Les Guixetes que es poden trobar als vestuaris del Grup Cube® poden ser llogades per als seus abonats, i així gaudir de la comoditat de tenir sempre el mateix espai, i no tenir que carregar les sabatilles amunt i avall.

A cada centre, hi ha guixetes inferiors i superiors, amb uns preus diferents en funció del centre i les opcions de pagament son mensuals i anuals.

Venda de Cadenats

A la recepcions dels centres disposem de cadenats de combinació per vendre.

Assecadors de Cabell

En els vestidors de dones i homes dels centres del Grup Cube®, hi ha assecadors de cabell disponibles per als abonats i abonades.

Lloguer de pales

Disposem de pales de pàdel a la disposició dels abonats i abonades per llogar.

Pin It

Cube

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 20:30h
Diumenges i festius: 8:00 a 15:00h

Contacte Cube

Agustí Coll, 2-12 . P.I. Els Trullols
08243 Manresa (BCN)
Tel: 938 787 559
cube@cube.cat