Recursos humans

Pin It

Laura Roig

Laura Roig

Diplomada en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en fisioteràpia en embaràs i post part. Postgrau de Fisioteràpia i Activitat Física.
Ramón Torné

Ramón Torné

Monitor d’aeròbic (nivell I i II) per AEFA. Monitor de fitness (Orthos). Monitor certificat en Body Combat, Body Balance i Body Pump (Les Mills). Instructor de ciclisme indoor.
Andreu Ruiz

Andreu Ruiz

Tècnic d’activitats dirigides (nivell I i II) FEDA. Monitor certificat en Body Combat, Body Pump i Body Balance (Les Mills).Titulat en Power Plate, Mve, TRX, Reformer i entrena-ment personal. Instructor de ciclisme indoor.
Arnau Abancó

Arnau Abancó

Llicenciat en CAFE a l’INEFC de Barcelona. Tècnic d’activitats dirigides. Entrenador personal. Monitor certificat en Body Pump (Les Mills). Titulat en Ciclisme Indoor per Procycling. Certificat en Fitness Coaching pel Fitness Coaching Institute.
Damià Purtí

Damià Purtí

Mòdul de grau superior d’activitat físico - esportives. Instructor de ciclisme indoor. Monitor certificat en Body Combat, Body Balance, CX Worx i Body Pump (Les Mills). Instructor Mve. Monitor d’activitats aeròbiques i de tonificació. Certificat en Fitness Coaching pel Fitness Coaching Institute. Personal Trainer per Orthos. Certificat entrenament alta intensitat (HIIT) per Aerobic & Fitness. Curs de Running i TrailRunning. Tercer classificat a nivell estatal concurs Talento per Cycling Room. Títol de dietista i nutricionista. Títol de TRX.
Jèssica Berengueras

Jèssica Berengueras

Llicenciada en ciències activitat física (cafe) i l'esport. Certificada en aeròbic i steps. Monitora certificada en Body Pump (les mills).
Lourdes Aranyó

Lourdes Aranyó

Entrenadora Nacional d’educació física. Monitora certificada en Body Pump (Les Mills).
Marta García

Marta García

Certificada Instructora de Stott Pilates. Certificada en ISP (pilates per població especial i lesions). Cursant el grau superior d'activitats físico - esportives. Professora de Ioga mètode Satyananda.
Marta Prat

Marta Prat

Certificat de formació aeròbica a Orthos (1r nivell). Curs de reciclatge d’step i tonificació per AnefandFead. Monitora certificada en Body Pump (Les Mills). Instructora de ciclisme indoor i Pilates Matt avançat cursat a l’escola AnefandFead.
Rosa López

Rosa López

Monitora de natació. Monitora certificada Aquadynamic (Les Mills). Aquarehab. Activitats a l’aigua per nadons i embarassades. Tractaments de patologies dermatològiques i d’extremitats inferiors en el medi aquàtic.
Sergi Sánchez

Sergi Sánchez

Especialista en Crossfit. Semifinalista en els nacionals del campionat Reebok Crossfit d’Espanya Seminaris de halterofília, gimnàstica, kettlebell, strongman, nutrició i suplementació esportiva. Preparador físic, entrenador personal i instructor de Fitness per Orthos.
Agustí Roc

Agustí Roc

Corredor de muntanya. Campió del món de curses de muntanya (Skyrunner World Series), els anys 2002, 2003 i 2004,campió d'Europa d'esquí de muntanya l'any 2005, i d’Espanya del 2005 al 2007.
Xavier Llobet

Xavier Llobet

Cristian Jordan

Cristian Jordan

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (Universitat de Vic). Tècnic superior d'animació i activitats físico - esportives.
Cristina Català

Cristina Català

properament
Noel Lorenzo

Noel Lorenzo

Primer dan de karate. Cursant CFGS activitats fisicoesportives. Mestre de Karate i monitor polivalent.
Andy Wong

Andy Wong

Entrenador personal de Pilates Mat i Reformer, monitor d'activitats dirigides en les modalitats de Zumba, BodyPump i Steps; Quiromasajista.
Anna Barea

Anna Barea

Graduada en el cicle formatiu de grau mitjà d'activitats esportives en el medi natural i grau superior d'animació d'activitats físiques i esportives. Zumba (membre ZIN).
Marc Ruiz

Marc Ruiz

Arnau Joan González

Arnau Joan González

Pin It

Cube

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 21:00h
Diumenges i festius: 8:00 a 15:00h

DUO

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 15:00h
 

Contacte Cube

Agustí Coll, 2-12 . P.I. Els Trullols
08243 Manresa (BCN)
Tel: 938 787 559
cube@cube.cat

Contacte DUO

Alcalde Armengou, 12
08242 Manresa (BCN)
Tel: 938 749 704
duo@cube.cat