Activitats dirigides

Pin It

Steps / 45’ / Mitja alta

Activitat cardiovascular coreografiada que utilitza el step com a instrument per executar els passos i regular la intensitat. Treballant principalment el tren inferior.

Interval / 45’ / Alta

Activitat on s’alternen períodes de treball cardiovasculars amb uns altres de treball muscular. Podríem dir que és una de les classes més complertes del programa. Treball general de tot el cos.

Tonificació / 45’ / Mitja

Activitat totalment muscular on l’objectiu principal és tonificar tota la musculatura del cos. És una sessió molt variada i motivant en la que es poden utilitzar diferents tipus de material.

GAC / 30’ / Mitja

Treball muscular localitzat del músculs del glutis, les cames i la faixa abdominal

Ciclisme indoor / 45’ / Mitja

Treball cardiovascular que es realitza en una bicicleta estàtica pedalant al ritme de la música. Treball muscular de tren inferior.

El·líptiques / 30’ / Mitja alta

Treball cardiovascular molt complert on impliquem la musculatura del tren inferior i superior.

Gim suau / 45’ / Moderada

Treball dirigit a persones adultes que comencen a fer activitat on es combinen treballs de força i de resistència.

Ioga / 45’ / Suau

Activitat on treballem exercicis de relaxació i respiració buscant com a objectiu l’equilibri del cos i la ment.

Pilates / 45’ / Mitja

Entrenament de tonificació muscular mitjançant moviment molt lents combinats amb la respiració. Aquesta sessió et permet agafar molta consciencia corporal ja que busca que cada moviment sigui voluntari i conscient.

Running / 45’ / Mitja alta

Entrenament cardiovascular que aplega el fanàtics de la cursa. Sortir a córrer en grup afavoreix la motivació durant l’activitat i incideix en els progressos i millores dels “runners”.

Aiguagim / 45’ / Mitja

Entrenament que té com a objectiu millorar la condició física aprofitant la resistència que ofereix el mitja aquàtic. Sessió molt motivant i variada.

Aquadynamic / 45’ / Mitja

Programa de Fitness aquàtic que combina mitjançant una coreografia molt bàsica el treball cardiovascular i de tonificació muscular. Sessió molt motivant i divertida.

BodyPump / 45’ / Alta

Sessió dissenyada per millorar la força i la resistència muscular I al mateix temps cremar moltes calories. Classe molt motivant; si ets constant podràs notar i veure les teves millores.

BodyCombat / 45’ / Alta

Programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les Arts marcials, en el qual alliberaràs grans dosis d’adrenalina. Moviments inspirats en les disciplines de: Karate, Taekwondo, Tai Chi i Muay Thai.

Pre-Part / 75’ / Baixa

Classes dirigides per a mantenir l’activitat física durant l’embaràs i preparació al part. Aquesta activitat es practica a l’aigua i a la sala.

Post-Part / 60’ / Baixa - Moderada

Activitat enfocada a reeducar el sòl pèlvic, la mobilitat i la forma física després del part. Classe compartida de mares i nadons . Recomanada com a mínim un mes després del part.

Abdominals / 15’ / Moderada

Sessió d’entrenament de 15’ per treballar exclusivament una de les parts del cos mes important: el cinturó abdominal.

Estiraments / 15 / Baixa

Sessió de 15’ amb l’objectiu principal de millorar la mobilitat articular, l’elasticitat i la flexibilitat. Ideal com a treball de recuperació i tornada a la calma després d’exercici.

Zumba / 45’ / Mitja

Classes on mitjançant ritmes exòtics barrejats amb música llatina i internacional. En poc temps veuràs com millores la teva forma física i el teu nivell d’energia estarà al màxim. És una sessió fàcil, efectiva, emocionant i divertida.

HIIT / 45’ / Molt alta

Entrenament fraccionat intervàlic de molt alta intensitat basats amb moviments funcionals. Aquest programa ens ajudarà a aconseguir els objectius de: pèrdua de pes, augment de la força i de la capacitat cardiovasculars.
Es prepara el cos per a poder superar grans esforços i així notar millores significatives en la forma física des del primer dia.

CXWORXS / 30’ / Mitja

Posa a punt el teu tronc i els músculs que connecten el tren superior amb el tren inferior. Ideal per endurir la zona abdominal i els glutis, a més d'augmentar la força funcional i ajudar a prevenir lesions.

Pin It

Cube

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 21:00h
Diumenges i festius: 8:00 a 15:00h

DUO

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 15:00h
 

Contacte Cube

Agustí Coll, 2-12 . P.I. Els Trullols
08243 Manresa (BCN)
Tel: 938 787 559
cube@cube.cat

Contacte DUO

Alcalde Armengou, 12
08242 Manresa (BCN)
Tel: 938 749 704
duo@cube.cat